“Adalet nöbetinde Canlar anıldı” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Adalet nöbetinde Canlar anıldı”


 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek için Mersin’de başlayan “Adalet Nöbeti” eyleminde 18’inci gün geride kaldı. Adalet nöbetinde, Sivas Katliamı’nın 24’üncü yıldönümü nedeniyle 35 aydın, yazar ve sanatçı için anma programı düzenlendi.

Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne, birçok kentte olduğu gibi Mersin’de de destek sürüyor. Mersin’de, Emek ve Demokrasi Platformu’nun da desteklediği Adalet Nöbeti eylemi 18 günü geride bıraktı.

Akşam saatlerinde Pozcu’da yer alan Gençlik Anıtı önünde bir kez daha toplanan platform bileşenleri, partililer ve vatandaşlar bekleyişlerini sürdürdü. Mersin Emek ve Demokrasi Güçleri ve Mersin Halkevi üyelerinin de destek verdiği eylemde Sivas’ın Madımak Otelinde katledilen 35 aydın, yazar ve sanatçı, katliamın 24’üncü yıldönümünde Adalet Nöbetinde anıldı.

Gençlik Anıtı önündeki Nöbet Eylemi, Madımak katliamında yaşamlarını yitiren 35 aydın ve sanatçı anısına saygı duruşu ile başladı. Ardından CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Onur Öz konuşma yaptı. Mersin Halkevi Yöneticisi Murat Bozdağ’ın konuşması ardından Adalet Nöbeti, müzik dinletisi ile sürdü. Vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar alanda bekleyişini sürdürdü. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA