Yeni cephe açtı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni cephe açtı!


 

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak sosyal medya üzerinden kendine yeni cephe açtı.

Ali Şanlı

Başkan olduğu günden beri bazı çevreler ile haklı ve ya haksız olduğuna bakılmadan tartışmaktan geri kalmayan Mahmut Karak kendine yeni bir cephe aştı. Daha önce taraftarlarla, basınla ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile tartışan Karak bu defa Meskispor alt yapısı sorumlusu ile yeni bir tartışmanın içine girdi.

Başkan Karak’ın, bu kısır çekişmelerin, tartışmaların yerine Mersin İdman Yurdu'nu girdiği bataklıktan nasıl çıkartılırın çalışması yapması gerektiği ile ilgili çalışma yapması beklenirken, yaşananlar tepki topluyor.

İŞTE SOSYAL MEDYADAN BAŞKAN MAHMUT KARAK'IN PAYLAŞIMI

“Meski spor alt yapı sorumlusu Mustafa Ongun Büyükşehir Belediye sözcüsü ve tesis sorumlu olmadığı halde Mersin İdmanyurdu alt yapı sorumlusunu arayıp tesisleri boşaltma talimatı veriyor. Adı geçen yönetici hangi sıfat ile 92 yıllık çınarı Mersin kentinin tesislerinden atabiliyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı yaptığınız tebliğde böyle bir madde yok iken kraldan çok kralcı olmaya çalışan yetkilinizin Mersin İdmanyurdu’ndan böyle bir talepte bulunduğundan haberiniz var mı?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA