Turist için havalimanı olmazsa olmaz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Turist için havalimanı olmazsa olmaz!


 

Yapımı yılan hikayesine dönen Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın bir an önce açılmasını isteyen turizmciler, “Turist için havalimanı olmazsa olmaz!” uyarısı yaptı.

Mersin başta olmak üzere bölge kentlerinin heyecanla beklediği Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda inşaat çalışması iki ileri bir geri sürürken, turizmciler çalışmaların hızlanmasını bekliyor.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Mersin’in turistlerin tatil için seçtiği yerler dışında başlarda geldiğini vurgulayarak, “Yurtdışından veya şehirdışından Mersin’e gelen turistlerin en büyük şikayeti havalimanı olmaması” dedi.

TURİSTLER ULAŞIMDA ZORLUK ÇEKİYOR

Havalimanı’nın Mersin için büyük bir eksik olduğunu ve buraya gelen turistlerin zorluk çektiğini ifade eden Demir, “Mersin’in turistik bir bölge olması ve tatilcilerin burayı tercih etmesinden dolayı artık Mersin’de havalimanı olması şart” dedi. Mersin’in her şeyiyle dört dörtlük olduğunu ama tek kusurunun havalimanı olduğunu anlatan Demir, “Şehirdışından gelen insanlar zorluk yaşamasa bile yurtdışından gelen insanlar bu konuda oldukça zorlanıyor. Mersin tatil beldesi sayılan bir şehir ve buraya bir havalimanı yapıldıktan sonra turist sayısının oldukça fazlalaşacağını umuyoruz” diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA