Durdurulamıyorlar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Durdurulamıyorlar


 

Mersin Üniversitesi Spor Kulübü TKB2L mücadele eden Kadın Basketbol Takımı için 5’inci transferini de yaparken Özel City Hospital ile de sponsorluk anlaşması yaptı.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan  Mersin ekibi ayrıca Özel City Hospital ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasına ilişkin yayımladığı açıklamada; ”Özel City Hospital ile Sağlık Sponsorluğu anlaşmamızı gerçekleştirdik. Sporcularımız Özel City Hospital Güvencesi ile daha sağlıklı. Özel City Hospital Hastane Yönetimi’ne Kadın Basketbol Takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” denildi.

SON BİR HAFTA İÇİNDE 5. TRANSFER

MEÜSK Kulüp Başkanı Doç. Dr. Yunus Yıldırım ise yaptıkları 5’inci transferi değerlendirdi. Yıldırım, ‘Teknik ekibin daha önce birlikte çalıştığı ve koç Mustafa Secerliğlu’nun güvendiği ve çalışmak istediği Julia Suzan Demirer’le anlaştığımızı kamuoyuna bildiririz. Julia Suzan Demirer uzun yıllar ülkemizde basketbol oynamış ve ligimizi tanıyan bir sporcu, güzel işlere birlikte imza atacağımıza inanıyoruz.’ dedi” Bu arada Mersin Üniversitesi son 1 hafta içinde 5 farklı isme imza attırdı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA