Kaçan balık büyük oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kaçan balık büyük oldu


 

Mersin İdman Yurdu’nun 2.Ligden aldığı A Milli takıma kadar yükselen ancak Mersin İdman Yurdu TFF 1.Lige düştüğü için takımdan ayrılan Muammer Zülfikar Yıldırım şimdi Galatasaray yolunda.

Cenk Gönen'i Malaga'ya gönderen Galatasaray, Muslera'nın yedeği olacak bir kaleci transferi yapmak için kolları sıvadı. Sarı kırmızılıların, Kayserispor'da forma giyen genç kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'la ilgilendiği öğrenildi. Cenk Gönen'in İspanyol ekibi Malaga'ya transfer olasılığına karşın sıkıntı yaşamak istemeyen Sarı-Kırmızılar, kıskacına Kayserispor'un genç milli eldiveni Muammer Zülfikar Yıldırım'ı aldı.

Geçtiğimiz sezonu Kayserispor'da geçiren Muammer,  24'ü ilk 11, 25 maçta Sarı-Kırmızılı takımın kalesini korudu. Mersin İdman Yurdu'nda yakaladığı çıkışla isminden söz ettiren 26 yaşındaki file bekçisinin ismi geçtiğimiz transfer döneminde Beşiktaş ile de anılmıştı. İspanyol basınında menajer Ahmet Bulut'un Cenk'in Malaga'ya transferi için büyük bir inisiyatif kullandığı da iddia edilmişti. Sarı-Kırmızılılar daha önce gündemine Adanaspor'un genç file bekçisi Hayrullah Mert Akyüz'ü de almıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA