Provokasyona rağmen yollarından dönmediler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Provokasyona rağmen yollarından dönmediler


 

Mersin’den Adalet Mitingi’ne katılacak yurttaşları İstanbul’a taşıyacak olan araçların bulunduğu alana araçla gelerek birkaç el ateş eden saldırganlar amacına ulaşamadı.Kimsenin yaralanmadığı olay sonrası adalet savunucuları İstanbul’a giderek, mitinge katılım sağladı.

Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı, Adalet Yürüyüşü, İstanbul’da ki Adalet Mitingi ile sona erdi. Türkiye’nin dört bir yanından milyonların katıldığı mitinge Mersin’den de yoğun katılım sağlandı.

CHP İl Örgütü’nün yanı sıra emek ve demokrasi güçleri temsilcilerinin oluşturduğu kitle İstanbul’a gitmek için önceki gün akşam Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde bir araya geldi. Toplamda 7 otobüsün yola çıkacağı organizasyon öncesi yaşanan provokasyon ise tepki topladı. Akşam saat 21.40 sularında Adalet Mitingi’ne katılacak yurttaşların otobüslere bineceği alana araçla gelen saldırganlar birkaç el ateş etti ancak polisin hızla müdahalesi ise saldırganlar engelledi.

Saldırganların ne amaçla ateş ettiği bilinmezken, Adalet Mitingi’ne gelmek üzere yola çıkan yurttaşlara ve araçlara herhangi bir zarar gelmedi. Emek ve demokrasi güçleri provokasyona rağmen yollarından dönmeyerek, Adalet Mitingine katılım sağlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA