Zorlu gruba düştük! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zorlu gruba düştük!


 

Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdmanyurdu’nun yeni sezonda karşılaşacağı rakipler belli oldu. Mersin ve Tarsus’u yeni sezonda zorlu rakipler bekliyor.

ALİ ŞANLI

Futbolda 2017-2018 sezonu 2. ve 3. lig grupları kura çekimi İstanbul’da yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki merkezinde gerçekleştirilecek kura çekiminde Mersin İdman Yurdu ve Tarsus idman Yurdu’nun rakipleri belli oldu.

İŞTE MERSİN’İN RAKİPLERİ

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu’nun rakipleri; Bucaspor, Eyüpspor, Sarıyerspor, Kocaeli Birlikspor, Sancaktepespor, Tuzlaspor, Menemenspor, Bodrumspor, Kastamonuspor, Etimesgutspor, Keçiörengücü, Afyonspor, Tokatspor, Sivas Belediyespor, Amedspor ve Hatayspor oldu.

İŞTE TİY’İN RAKİPLERİ

Tarsus İdmanyurdu’nun rakipleri ise; Ankara Adliyespor, Arsinspor, Aydın Spor 1923, Büyük Çekmece Tepecik 1923 A.Ş, Cizre Spor, Elaziz Belediye Spor, Karacabey Birlik Spor A.Ş, Kızılca Bölük Spor, Kocaeli Spor, Osmaniye Fk, Payas Spor, Sultanbeyli Belediye Spor, Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor, Tekirdağ Spor ve Utaş Uşak Spor A.Ş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA