2 kapkaççı yakalandı 2’si aranıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 kapkaççı yakalandı 2’si aranıyor!


 

Mersin’de ’telefon etme’ bahanesiyle çok sayıda vatandaşın cep telefonunu kapkaç yoluyla çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Güvenlik kamerasına yakalanan motorsikletli 2 zanlı ise aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların güvenini kazanıp 'telefon etme' bahanesiyle aldıkları cep telefonlarını bir süre konuşuyormuş gibi yaparak kapkaç yöntemiyle çalan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu konuda gelen çok sayıda şikayeti değerlendiren ekipler, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede motorsikletli 2 zanlının kimliklerini tespit eden polis, şüphelileri olayda kullandıkları motorsikletle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Haklarında 17 ayrı olaydan işlem yapılan R.R. ve O.H., 'Güveni kötüye kullanma, dolandırıcılık ve kapkaç' suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANAN MOTOSİKLETLİ 2 ZANLI ARANIYOR

Öte yandan, sokakta cep telefonu ile konuşan vatandaşlara sessizce arkadan yaklaşarak ellerindeki cep telefonlarını çalıp kaçtıkları belirlenen motorsikletli 2 şahsın ise arandığı bildirildi. Pazar alışverişinden dönen bir kadının görüşme yaptığı sırada elindeki cep telefonunu çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şahısların eşkalleri belirlenirken, yakalanmalarına yönelik çalışmaların sürdüğü ifade edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA