Aile boyu futbolcular | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aile boyu futbolcular


 

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası’na sona geliniyor.

HABER / ALİ ŞANLI

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başlatılan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finali oynanacak olan turnuvada, 45 köy (mahalle) takımı şampiyonluk için sahada mücadele ediyor.

Ancak bu mücadelenin içinde öyle bir hikaye çıktı ki gören herkesin imrenerek baktığı bir an olu. A gurubunda oynayan Kaşlıköyü takımının 3 futbolcusu şimdiden turnuvanın önüne geçti. Kaşlı’da oynayan Servet, Hüseyin ve Selahttin Kartal  ailesinin ortak noktası herkesin dikkatini çekiyor. Turnuvada ailece oynayan Kartal ailesinden 3 futbolcu bulunuyor. 47 yaşındaki baba Servet Kartal, oğulları; 16 yaşındaki Hüseyin ve 19 yaşındaki Selahattin ile dikkat çekiyor. Ailece turnuvada oynayan bu aile taraflı tarafsız her kes tarafından imrenerek izleniyor. Baba ve oğulların oynadığı turnuvada Kaşlı’nın guruplardan çıkmaması bu ailenin fanatik taraftarlarını bir hayli üzdü. Kartal ailesi ise  şimdiden yeni sezonu düşünmeye başladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA