Mersin’in yeni buluşma adresi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in yeni buluşma adresi


 

Mersin’in tanınmış iş insanlarından Fevzi Boyraz ile Serdar Ateşalp ortaklığında kurulan Çerkezoğlu Lezzet Kompleksi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Boyraz ve Ateşalp, öncelikle kalite vurgusu yaparak, kafeteryadan restorana, viaypi toplantı salonlarından toplu yemek hizmetlerine pek çok alanda kurumsal tedarik hizmeti verdiklerinin altını çizdiler.

Hediye Eroğlu

Mersin’in tanınmış iş insanlarından Fevzi Boyraz ile Serdar Ateşalp ortaklığında kurulan Çerkezoğlu Lezzet Kompleksi’nin açılışı görkemli bir tören ile gerçekleştirildi.

Mersin Sebze Meyve Hal Kompleksi içerisindeki Rival İş Merkezi’nde yapılan açılışa; CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, Mersin Kafkas Kültür Derneği Başkanı Ş. Şamil Koç, Türk-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Başkanı Nevaf Kılıç, Nobel Oteli yöneticileri Kamuran Çukadar ve Derya Boran Şimşek, iş insanı Hasan Hüseyin İpek başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılışı Milletvekili Çamak ve Kocamaz’ın yaptığı tesiste Fevzi Boyraz ve Serdar Ateşalp misafirleri ile tek tek ilgilendi. Ailenin Kafkas kökenli olması nedeniyle Çerkes mutfağından tatlar başta olmak üzere çok çeşitli ikramların da yapıldığı açılışta, servis ve hizmet kalitesi takdir topladı.

KURUMSAL TEDARİK HİZMETLERİNİN ADRESİ OLACAK

Tesis ve hizmetleri hakkında bilgiler veren Boyraz ve Ateşalp, öncelikle kalite vurgusu yaparak, kafeteryadan restorana, viaypi toplantı salonlarından toplu yemek hizmetlerine pek çok alanda kurumsal tedarik hizmeti verdiklerinin altını çizdiler.

Bin kişilik yemekli toplu organizasyonlara uygun tesisin özellikle büyük işletmelere sunduğu yemek tedariki hizmetinde iddialı olacağını vurgulayan Boyraz ve Ateşalp, “Hal Kompleksi içerisinde yer almamız misafirlerimizi yanıltmasın. Biz tüm Mersinlilerin damak tadına hitap eden lezzetlerimiz ve toplumun her kesimine hitap eden kalite ve fiyat politikamız ile kentin buluşma noktası olacağına inandığımız bir mekanın peşindeyiz. Biz bir aile şirketi olarak, ziyaretçilerimizi de misafirlerimiz olarak kabul ediyoruz. Restoran bölümümüzde; sulu yemeklerden ızgaraya, pideden lahmacuna kadar çok geniş bir menü ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca market bölümümüzde de; büyük bir hipermarkette bulunabilecek temizlikten gıdaya her türlü ihtiyacı karşılayabiliyoruz. Yaklaşık bin kişilik toplu yemek hizmetinin verilebildiği tesisimizde, viaypi salonlarının olduğu, iş insanlarının hizmetine sunduğumuz alanlar ve düğünden sünnete özel günlerde kutlama yapmak isteyenlere kaliteli servis ve muhteşem tatlar ile hizmet verebileceğimiz alanlarımız mevcuttur” diye konuştular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA