Çalışmalar başladı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çalışmalar başladı!


 

2. Lige düştükten sonra büyük bir sessizliğe bürünen Kırmızı Lacivertlilerde nihayet hazırlıklar başladı.

ALİ ŞANLI

Elinde sadece genç oyuncular kalan Mersin İdman Yurdu zorda olsa Cumartesi günü takım halinde ilk idmanını yapacak. Yaklaşık 10 gün Mersin’de çalışacak olan Kırmızı Şeytanlar 2.etap çalışması için ise Kızılcahamam’a gidecek.

YENİ TESİSE GEÇİLDİ

Macit Özcan tesisleri içinde yapılan yeni yerine geçen Mersin İdman Yurdu’nda malzemeciler ve sağlık ekibi malzemelerini yeni yere taşıyarak yerleşti. İlk idmana ise genç oyuncular 5’li guruplar halinde gelerek 15 Temmuz öncesi toplanmadan güç depoluyorlar. Şuana kadar ilk olarak Emrah, Hasan,Yunus, Mahmut, Bekircan, Gökhan ve Tolga çalışmalara başladı. Genç oyuncuların hırslı ve istekli olması salonda yapılan çalışmayı izlemeye gelen yönetimi mutlu etti.

HOCA BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Kulüp Başkanı Mahmut Karak tarafından her fırsatta, “Hocamız Levent Eriş” demesine rağmen, Eriş ile anlaşamayarak yol ayrımına giden Kırmızı Şeytanlarda hoca belirsizliği ise sürüyor. 15 Temmuz olan ilk toplanma tarihi öncesinde hoca olayını çözmek isteyen Başkan Karak’ın çalışmalarını gizlilikle yürüttüğü öğrenildi. Bu arada Mersin İdman Yurdu ile anlaşamayarak Gümüşhanespor’un yolunu tutan Levent Eriş, orayla da anlaşamayınca ortada kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA