Vali Su’dan hizmet uyarısı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Su’dan hizmet uyarısı!


 

Mersin’de 2017 yılının üçüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Su toplantıda, “Kamu personelleri olarak bizler, vatandaşlarımıza hizmet için varız” uyarısı yaptı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediye Başkanlıklarının temsilcileri, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri,  meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Ali İhsan Su, toplantıda yaptığı konuşmada 2017 yılı programının uygulanması, koordinasyonu ve izlenilmesine dair Bakanlar Kurulu Kararı gereğince yılda dört kez gerçekleştirilmesi gereken İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları’nın bugün üçüncüsünün gerçekleştirildiğini belirterek, “ Bu toplantı ile öncelikle 2017 yatırım programındaki Bölge Müdürlüklerimizin, İl Müdürlüklerimizin ve yatırımcı kuruluşlarımızın yürüttükleri yatırımların gerçekleşme seviyelerinin görülmesi, varsa darboğazların ve koordinasyon gerektiren konuların kısa sürede çözüme kavuşturulması ve yatırımların belirlenen sürede tamamlanmasının sağlanmasıdır” ifadelerini kullandı ve yatırımların gerçekleştirilmesi noktasında koordinasyonun ne kadar önemli olduğunun üzerinde durdu.

310 PROJE DEVAM EDİYOR

Konuşmasının devamında, 2017 yılında ilimizde 310 projenin yürütülmekte olduğunu belirten Vali Su, bu projelerin toplam tutarının yaklaşık 9 milyar 500 bin TL olduğunu kaydetti. Bu projelerden 24’ünün tamamlandığını da ifade eden Vali Su, 182’sinin devam ettiğini, 45’inin ihale aşamasında olduğunu, 59 projenin ise hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan projeler için ilgililere teşekkür eden Vali Ali İhsan Su, devam eden ve hayata geçirilmesi için ön çalışmaları süren diğer projelerin de en kısa sürede hizmete sunulması için, tüm yetkililer tarafından aralıksız takip edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

“KAMU PERSONELLERİ OLARAK BİZLER, VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ ”

Kamu hizmetlerinin etkin bir şeklide ve en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesinin önemine de değindiği konuşmasında, kamu hizmetinin vatandaş öncelikli bir hizmet olduğuna işaret eden Vali Su, “Kamu personelleri olarak bizler, vatandaşlarımıza hizmet için varız. Bu anlamda vatandaşımızın işini hızlandıracak ve kolaylaştıracak tedbirleri almak da bizim asli görevimizdir” şeklinde konuştu.

 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Su’nun yaptığı konuşmanın ardından yatırımcı kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından devam eden projelerle ilgili sunum yapılması ile katılanların soru ve görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA