“Ceren’in yüzünün gülmesi bize yetti” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Ceren’in yüzünün gülmesi bize yetti”


 

Mersin’de 2 yıldır akülü sandalye hayali kuran Ceren Özdemir’e Çukurova Belediyesi yardım elini uzattı.

Ceren'e akülü araç gönderen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ceren’in yüzünün gülmesi bize yetti” dedi.

Ceren’in akülü sandalye hayalini öğrenen Başkan Çetin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Çukurova Halk Masasına bağlı ‘Başkan Çukurova’yı Dinliyor’ ekibine talimat vererek, sandalyenin hemen temin edilmesini ve Ceren’e ulaştırılmasını istedi. Sandalyeyi Ceren’e ulaştırmak için yola çıkan ekipler, Ceren’in Mersin’in Akdeniz ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde oturduğu evine giderek, en büyük hayalini gerçekleştirdi. Şaşıran ve mutluluğu gözlerinden okunan Ceren, Belediye Başkanı Soner Çetin ile telefonda görüşerek, teşekkürlerini dile getirdi. Aniden gelen böyle bir yardımı beklemediğini ve çok duygulandığını söyleyen anne Hatun Yılmaz, "Akülü aracı bize Adana’dan gönderen Sayın Soner Çetin’e teşekkürlerimi sunuyorum. Engelli kızıma sahip çıktığı için sağ olsun, var olsun, Allah ondan razı olsun" diye konuştu.

Ceren’in bundan sonraki yaşamında yanında olacaklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ceren’in yüzünün gülmesi bize yetti. Artık biliyorum ki, Ceren dışarı çıktığında çok mutlu olacak. Ceren kızımızın bundan sonra hep yanındayız ve destekçisiyiz. Ne Ceren, ne de diğer engelli yurttaşlarımız hiçbiri yalnız değiller. 22 yıldır kızına gül gibi bakan Anne Hatun hanıma saygılarımı sunuyor Ceren kızımızın da gözlerinden öpüyorum” dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA