Tarsus özüne döndü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus özüne döndü!


 

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu, altyapı seçmelerinden çıkaracağı genç oyunlara şans vermek için harekete geçti. Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde yer alan takımların her dönem yaz kampında uyguladığı alt yapılar gözlem süreci bu sezon Tarsus İdman Yurdu’nda da başlatıldı. Haftasonu yapılan seçmelere ilgi yoğun olurken, her hangi bir sakatlık yaşanmadan tamamlanan seçmelerde 24 oyuncu yer aldı. Teknik Sorumlu Özcan Kızıltan gözetiminde, yönetimin kurulunun takip ettiği seçmelerde alt yapılarda görev alan oyuncular aldıkları sürelerde kendilerini gösterme imkanı buldular.

Sıcak havalar nedeniyle ara ara dinlendirilerek sürdürülen seçmelerle ilgili rapor daha sonra teknik sorumlu Özcan Kızıltan tarafından hazırlanacak.

Seçmelerin ardından açıklamalarda bulunan Alt yapılardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve 2.Başkan Cem Kavalcı, yapılan seçimlerin oyuncu tercih etme maksadıyla gerçekleşmediğini belirterek, “Amacımız alt yapılarda görev yapan oyuncu gruplarının gelişimini incelemektir” dedi.

Alt yapılarda görev yapan oyuncular dışında daha önceden kulübe başvuran ve kampa katılmak isteyen oyuncuların karma olarak yer aldığı bir günlük organizasyonun bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini dile getiren Yöneticimiz Cem Kavalcı “Kulübümüz profesyonelliği sadece A takım kategorisinde ele almıyor, uygun şartlar oluşturarak Akademi liglerinde de mücadele etmek istiyoruz” dedi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA