| Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 


 

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Mersin Valiliği’nin ev sahipliğinde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen akşam yemeğinde, vatan toprağı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerin aileleri ve kahraman gazilerle buluştu.

 

Divan Oteli’nde düzenlenen programa Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız ve Eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Selahattin Güven, il protokolü, Şehit aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri katıldı.

 Vali Ali İhsan Su, program öncesinde otelin fuayesinde sergilenen 30 fotoğraftan oluşan ‘15 Temmuz’ konulu sergiyi gezerek, o geceyi anlatan fotoğrafları ilgiyle inceledi.

 Akşam yemeğinin ardından İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un okuduğu yemek duası ile devam eden programda bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, “15 Temmuz’da Milletimiz birliğimize, beraberliğimize ve demokrasimize kastetmek isteyen FETÖ terör örgütüne gereken dersi vererek, muhteşem bir kahramanlık ve demokrasi destanı yazmıştır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında, o hain girişimle ülkemizin gelişmesini, kalkınmasını ve dünyada söz sahibi bir ülke olmasını istemeyen bazı güçlerin DAEŞ, PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerini kullanarak, ülkemizi parçalamaya yeltendiğinin altını çizen Vali Ali İhsan Su, Aziz Milletimizin demokrasiye olan inancı, birliğini ve beraberliğini korumaya yönelik kararlılığı ve göğsündeki imanıyla bunların hiçbirine fırsat vermediğini, bundan sonra da vermeyeceğini vurguladı.

15 Temmuz’da ülkemizi işgal etmek isteyen FETÖ terör örgütüne karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen Milletimizin, yine Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tarihe altın harflerle yazılacak bir demokrasi zaferi kazandığını da sözlerine ekleyen Vali Su konuşmasını, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, Kahraman Gazilerimize ise sağlık ve esenlikler dileyerek noktaladı.

 Vali Su ve eşi, program boyunca şehit aileleri, gaziler ve şehitlerin millete emaneti olan çocuklarıyla yakından ilgilendi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA