Delil Geriş’de işlem tamam | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Delil Geriş’de işlem tamam


 

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan Toroslar Belediyespor’un yıldız oyuncusu konumundaki genç yeteneği Delil Geriş Mersin İdman Yurdu’na imza attı.

MİY’in geçen sezon devre arası almak yapmak istediği anlaşma, Toroslar Belediyespor’un ligdeki konumu gereği bu transfer gerçekleşmemişti Bu defa anlaşmayı başaran Kırmızı Lacivertliler imzayı attırarak genç yeteneği Mersin İdman Yurdu’na kazandırdılar.

Transfer yasağı olan Mersin İdman Yurdu oynatabilmesi için ise ilginç bir yol izlenecek. Kulüpten alına bilgiye göre bu oyuncu 19 yaşında olduğu için alt yapıya gelecek ve burada 6 ay kaldıktan sonra A takıma alınacak.

DELİL KİMDİR?

Toroslar Belediye sporun 10 numaralı oyuncusu olan Delil, kanatlarda da oynayabiliyor. Osmanlıspor alt yapısında oynamış olması en büyük artısı olan Delil’in, kardeşi Garip Geriş'in de İdman Yurdu'na transfer olması sonrası Mersin İdman Yurdu’na çok şey katması bekleniyor. Topla birden hızlanan bir yapıya sahip olan Delil’in, top tekniği ve oyunu okuma yeteneği ise üst düzey. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA