“Yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz”


 

Hizmet-İş Sendikası Tarsus Şube Başkanı Hüseyin Gün, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Mahmut Arslan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Tarsus şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu’nda üçüncü kez başkan seçilen Hüseyin Gün ve yeni yönetimine başarı dileklerini sundu. Daha sonra Başkan Gün ve üyeler, Genel Başkan Yardımcıları Av. Hüseyin Öz, Halil Özdemir ve Celal Yıldız ile bir araya geldi.

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Hüseyin Gün “Şubemizin 5.Olağan Genel Kurulu sonrası görevlendirilmek üzere Ankara’ya giderek konfederasyonumuzun kıymetli genel başkanımızı, çok değerli genel başkan vekilimizi ve başkan yardımcılarımızı ziyaret ederek görevimize başladık. Allah utandırmasın, yeni yönetimimize tekrar hayırlı olsun. Ben inanıyorum ki; bundan sonra da sendikamızın birlik ve bütünlüğü pekişecek, üyelerimizden aldığımız güç ve yeni bir dinamizmle yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’a Tarsus şubemize göstermiş olduğu katkı ve destekleri için çok teşekkür ederim.” dedi.

“EMEKÇİLERE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ”

Kongrenin ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Gün, şunları kaydetti:  “Hak-İş/Hizmet-İş'in sendikacılık anlayışı emekçiye hizmet etmektir. İş yerlerinde emek kutsal kılınsın, sevgi, hoşgörü ve refah ortamı sürsün istiyoruz. İşte bu anlayışla hizmette büyük bir gayret sarffettik. Şube olarak Mersin genelinde önemli kazanımlar elde ettik ve işyerlerinde huzurlu çalışma ortamlarının oluşmasına katkıda bulunduk. Hiçbir üyemizin hakkını bir diğerinden üstün görmedik, hiç bir üyemizin emeğini karşılıksız bırakmadık. Her üyemizin alnının teri kurumadan ücretinin ödenmesi için çalıştık, çalışmalarımızı bundan sonra da aynı duyarlılıkla sürdüreceğiz. Tüm emekçilere hizmet etmekten onur duyuyoruz".

“TAŞERON İŞÇİLER HAKLARINA KAVUŞUYOR” 

Toplu İş Sözleşmeleriyle beraber taşeron işçilerin sosyal hak ve yevmiyelerinde iyileştirmeler olduğunun altını çizen Hüseyin Gün, “Belediye, hastane, karayolları gibi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçi arkadaşlarımıza toplu iş sözleşmesi sözümüzü çok şükür yerine getirmiş bulunmaktayız. İnşallah yeni dönemde de işçi arkadaşlarımızın tüm sosyal haklarında ve yevmiyelerinde iyileştirmeler yaparak yaşam standartlarını iyileştirmenin gayreti içinde olacağız. İşçilerin yasal haklarına her zaman sahip çıkacağımızı bilinmesini istiyorum. Her zaman söylediğim gibi birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur." diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA