TİY Başkanı Ege’den kenetlenme çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY Başkanı Ege’den kenetlenme çağrısı


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege, yaptığı açıklama ile taraftara kenetlenme çağrısı yaptı.

“Sportif anlamda başarıların gelmesi için kenetlenmek zorundayız” diyen Ege, sosyal medya hesaplarında yapılan yorumlara ve eleştirilere de yanıt verdi. “Her gün birileri ortaya asılsız, mesnetsiz açıklamalar atıyor. Gelişi güzel yapılan bu açıklamalar maalesef kamuoyunda kirli bilgiye neden oluyor” diyen Ege, Tarsus İdman Yurdu’nun bir spor kulübü olduğunu, kimsenin babasının çiftliği olmadığını vurguladı.

Teknik konularda hocaların işine asla karışmadıklarını da ifade eden Başkan Önder Ege, “Ne ben ne yöneticilerin böyle hakkı yoktur, olamazda. Eğer sportif bir başarısızlık olursa istifa ederiz. Biz başarısız olduğumuz yerde duracak veya görev kabul edecek değiliz. Cep harçlığı verdiğimi de muhatap kabul edip cevap vermem. Kongrede ne söylediysek sözlerimizin arkasındayız. Tarsus'tan kaç oyuncumuz var, kaç tanesi diğer amatör takımlardan transfer edilmiş bakılsın araştırılsın. Herkesin eleştiri hakkı vardır, ancak itham etmeden hakaretler kullanmadan bu haklara sahiptirler. Sakatlanan oyuncumuz Muhammet Ali'ye acil şifalar diliyorum. Yaşanan sakatlık sonrası, hocamızın vereceği rapor doğrultusunda yeni bir transfer yapılabilir. Ayrıca hocamız 1.etap kamp sonrası bir basın toplantısı düzenleyecektir. Teknik konular ve diğer, takım kadrosu ile ilgili hususlarda hocaya soru sorulduğunda tahmin ediyoruz ki herkes aradığı sorunun cevabını bulabilecektir.Taraftarımız müsterih olsun, önümüzdeki sezon hep birlikte daha iyi bir Tarsus İdman Yurdu izlemek imkanı bulacağız, tüm taraftarlarımıza saygılar sevgiler sunuyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA