Yüksel Mutlu serbest | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yüksel Mutlu serbest


 

Geçtiğimiz aralık ayında tutuklanan eski Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Yüksel Mutlu ve eski HDP Mersin İl Başkanı Sadun Doğan’ın da aralarında olduğu 15 belediye meclis üyesi ve siyasetçi ilk duruşmada tahliye edildi. Mahkeme, tüm sanıkları yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırak

Haber Merkezi

Kayyuma devredilen Akdeniz Belediyesi’nde 2014 Nisan’dan 2016 Aralık ayına kadar eş başkan olarak görev yapan Yüksel Mutlu ve Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, geçtiğimiz aralık ayında gözaltına alınmış ve ‘terör örgütü üyeliği’ iddiasıyla tutuklanmıştı.

15’i tutuklu 34 sanıklı davanın ilk duruşması Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Öğlene doğru başlayıp akşam saatlerine kadar süren duruşmada sanıklar 2014, 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleşen bazı olaylar ve bunlarla ilgili savcılık iddianamesinde yer alan suçlamalar hakkında savunma yaptı.

Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi,  eski Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, belediye meclis üyesi Ayşe Aydoğan, eski HDP Mersin İl Eş Başkanı Sadun Doğan, Sedat Akbay, Raziye Söner, Selman Günbat, Kahraman Oğuz, Selahattin Karakeçili, Nuriye Arslan, Şükrü Alkanlı, Abdulkerim Avcıoğlu, Mehmet Emin Sungur, Mehmet Emin Sarıgül, Fatmagül Demirtağ ve Mustafa Salış’ın yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA