Mersin’den Akşener’e destek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den Akşener’e destek!


 

MHP’nin muhalif isimlerinden Meral Akşener’e Mersin’den destek veren Değişimin Ana Gücü Mersin Hareketi üyeleri, “İnsanların rengine cinsiyetine fikrini mezhebine bakmaksızın merkezde bir araya geldik.

Akşener parti kurmasa da onun yolunda onunla birlikte yürümeye varız” açıklaması yaptı.

 Mehmet Nabi Batuk

 Merel Akyener’e destek amacıyla bir araya gelen Değişimin Ana Gücü Mersin Hareketi üyeleri, “Kuvvetli bir seçenek, güçlü bir alternatif” sloganıyla kuruluşunu ilan etti.

Navona Otelde bir araya gelen hareket üyeleri, platform olarak sürdürecekleri politikaları basın mensuplarına aktardı. Hareket adına konuşan Mahmut Özsavran, gönülden bu yola baş koydukları ve başka parti kurmayacaklarını belirtti. Konuşmasının büyük bir bölümünde MHP’nin muhalif ismi Meral Akşener hakkında övgü dolu sözler ile bahseden Özsavran, hareketin en büyük amaçlarından birinin Meral Akşener’e destek vermek olduğunu söyledi.

“AKŞENER’LE BİRLİKTE YÜRÜMEYE VARIZ”

Değişimin Ana Gücü Mersin hareketi olarak Meral Akşener’in önderliğinde uzun zamandır gönüller olarak çalıştıklarını belirten Mahmut Özsavran, “Meral Akşener’in tıkanmış olan siyaseti ve sıkıntıya girmiş demokrasi adaleti yeniden ihdas edeceğine olan inancımızla bizlerde Mersinde vatanını milletini seven namuslu dürüst insanların rengine cinsiyetine fikrini mezhebine bakmaksızın merkezde bir araya geldik. Akşener parti kurmasa da onun yolunda onunla birlikte yürümeye varız. Şahsım Mahmut Özsavran ve Değişimin ana gücü Mersin hareketi olarak buradan Meral Akşener ve ekibine açık olarak tam desteğimizi açıklıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ARKASINDA KİRLİ BİR GÜÇ VE SERMAYE YOK”

MHP’nin muhalif isimlerinden Meral Akşener’in partisinden ihraç edilen, henüz partisi olmayan, arkasında kirli bir güç ve sermaye bulunmadığını ifade eden Mahmut Özsavran, “Vatan, millet ve bayraktar kutsalına inanan, Meral Akşener’in Türkiye’yi adalette, bilimde, sanatta, medeniyette, sanayide, tarımda, eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda ve kısacası her alanda, dünya toplumları içinde hak ettiği üst seviyelere taşıyacağına inanan her toplumları içinde hak ettiği üst seviyelere taşımayacağına inanan her insanımız durumdan vazife çıkartıp sürece katkı peşine düşmüştür. Türk insanı, bu toplumu düştüğü çukurdan kurtaracak liderin Meral Akşener olduğuna dair katıksız bir imana sahiptir.

“KORKTUKLARI İÇİN SALDIRIYORLAR”

Toplumun güç sahipleri olduklarına inanan menfaatleri uğruna her türlü kirli ilişkileri tasdik edebilecek bazı kalp gözü kapanmışlar korkuyorlar halkın bu yükselişlerinden, halka tepeden bakan yüksek egolu karakterler korkuyorlar birlik ve beraberliğimizden. Korkuttukları için saldırıyorlar bu zavallı ve ahlaksızlar. Ama Meral Akşener, sadece kadınlardan destek görmüyor, Türk kadınları ve ahlaklı, dürüst, samimi, içinde Allah korkusu ve kul utanması bulunan, kendisinin de anası, bacısı, kızı, akrabası olduğunun farkında olan sağlam karakterli Türk erkekleri tarafından da destek görüyor. Bizler vatana, millete, bayrağa insanlığına olan sevgimizi ve bağımlılığımızdan dolayı bu onurlu mücadelede Meral Akşener’in yolunda ve izinde yürümeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA