Gözne Kalesi’nde “Dolunaya Sesleniş” konseri | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gözne Kalesi’nde “Dolunaya Sesleniş” konseri


 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali, uluslararası ödülleriyle adından sıkça söz edilen genç yetenek keman sanatçısı Alican Süner’i Mersinli sanatseverlerle buluşturacak.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Toroslar Belediyesi ve Mersin Polifonik Korolar Derneği işbirliğiyle “Gözne Kalesi’nde Dolunaya Sesleniş” adıyla bir konser gerçekleştirecek. Uluslararası başarılarıyla Mersin’in iftiharı olan keman sanatçısı Alican Süner’in bir resital sunacağı konser, 09 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat: 20.00’de Gözne Kalesi’nde yer alacak. Halen Almanya’da yaşayan ve Berlin Filarmoni Orkestrası Karajan Akademisi’nde müzik çalışmalarını sürdüren Süner, Kreisler’in Liebeslied, Paganini’nin 24 Kapris’ten 17 ve 24 numaralı eserlerini ve Sarı Gelin türküsünü  sanatseverler için seslendirecek. Konserin diğer solistleri ise Mersin Polifonik Korolar Derneği’nin koristleri olacak. Sanatçılar, türkülerimiz ve uzun havalarımızdan oluşan bir repertuvarı seslendirecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konser, Mersin’in dünyaca ünlü bestecisi Prof. Dr. Nevit Kodallı’nın yıllar evel klarinetiyle aynı yerde verdiği konsere ithaf edilecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA