Mersin’in 6 projesine 10 milyon TL destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in 6 projesine 10 milyon TL destek


 

Mersin’de toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik 10 milyon TL bütçeli 6 SODES projesi hayata geçirilecek.

Mersin’de 2017 Yılı Sosyal Destek Programı kapsamında (SODES) valilik tarafından teklif edilen 10 milyon TL bütçeli 6 ‘Güdümlü Proje’ Kalkınma Bakanlığı tarafından uygun bulunarak onaylandı.

Sahil Valilik Makamında Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve SODES yetkilileri ile projeyi yürütecek olan diğer paydaş kurumların yetkilileri katıldı.

DEZAVANTAJLI GRUPLAR DESEKLENECEK

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, toplam 10 milyon TL bütçeye sahip ve toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik “Hayata Gülümse”, “Eğitimli Kadın, Mutlu Toplum”, “Başarı Güçlü Zihinler İster”, “Roman Havası”, “Gelecek Benim 2017” ve “Akdeniz Çoklu Eğitim Merkezi” güdümlü projelerinin Valiliğimizce hazırlanarak Kalkınma Bakanlığı’na sunulduğunu ve Bakanlık tarafından da onaylandığını kaydetti.

Vali Su “Projelerin onaylanarak hayata geçirilmesine sunduğu katkılardan dolayı Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a tüm Mersinliler adına şükranlarımı sunuyorum” diyerek devam ettiği konuşmasında projelerin amacının özellikle dezavantajlı kesimde yer alan çocuk, genç ve kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarını sağlamak olduğunu vurguladı. Vali Ali İhsan Su, proje faaliyetlerinin programa uygun bir şekilde yürütülmesi ve bütçenin etkin kullanılması amacıyla çalışmaların paydaş kurumlar arasında koordineli bir şekilde sürdürüldüğünü ifade ederek konuşmasını noktaladı.

Vali Su’nun konuşmasının ardından toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA