Kıraç konseri Gözne’yi salladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kıraç konseri Gözne’yi salladı


 

Doğal dokuya ve ağaçlara zarar verilmeden yaylada konser vermesi sağlanan Kıraç, “Daha güzel bir sahne olamazdı. Sahnenin ortasındaki bu ağacı çok beğendim. Bunu ben de sosyal medya hesaplarımda paylaşacağım” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından zafer haftası dolayısıyla düzenlenen konserlerin sonuncusu 30 Ağustos Zafer Bayramında Gözne’de düzenlendi. Ahmet Öngel ve Ali Kınık’ın seslendirdiği parçalar ile zaman zaman hüzünlenen vatandaşlar hareketli şarkıları ile yerlerinde duramadı. Konserde sahne alan sanatçılara çiçek takdim eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaptığı konuşmada bir kentte birlik ve beraberlik ortamının yaratılmasının tüm hizmetlerden önemli olduğunu ifade ederek, ”Bir bölgede yaşayan insanlara ihtiyaç duydukları hizmetler elbette verilir. Ama hepsinden önemlisi o hizmetlerin gönül rahatlığı ile herkes tarafından eşit ve adil bir şekilde kullanılması. Bunun için huzur, güven, kardeşlik ortamı gerek. Bu etkinlikler, birlik ve beraberliğimizin oluşturulması için önemli. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı tebrik ediyorum, hep birlikte huzur içerisinde kutlayacağımız mübarek Kurban Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.

ÇEVRECİ BELEDİYENİN ÇEVRECİ SAHNESİ TAKDİR TOPLADI

Son olarak sahne alan sevilen sanatçı Kıraç en sevilen parçalarını alandaki vatandaşlar için seslendirdi. Konser esnasında Kıraç dolu dolu sahnesi ve birbirinden güzel şarkıları ile vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. 30 Zafer Ağustos Bayramı’nda böyle coşkulu bir kalabalıkla karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gözne Meydanında kurulan sahnede doğal dokuya ve ağaçlara zarar verilmemesini takdir ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı Kıraç, “Harika bir yerdeyiz. Daha güzel bir sahne olamazdı. İstesek te yapamazdık. Sahnenin ortasındaki bu ağacı çok beğendim. Bunu ben de sosyal medya hesaplarımda paylaşacağım” dedi. Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programlar adına yakışır bir şekilde zafer coşkusu tadında son buldu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA