Nilüfer şarkıları eşliğinde Zafer gecesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nilüfer şarkıları eşliğinde Zafer gecesi


 

Türk pop müziğinin sevilen sesi Nilüfer, Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne aldı. 7’den 70’e tüm müzikseverlerin sevgilisi olan Nilüfer, yaklaşık yarım yüzyıldır müzikseverlerin vazgeçilmezi olan şarkılarını on binlerce Mezitlili ile birlikte sesl

Mezitli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve iki gün boyunca süren 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında pop müziğinin sevilen sanatçısı Nilüfer sahne aldı. Birbirinden güzel ve unutulmaz şarkılarını binlerin oluşturduğu koro ile seslendiren Nilüfer konserinde bayrak şov yaşandı. Binlerce Nilüfer hayranının yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, Mezitli Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de katıldığı konserde, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da eşi Sembol Tarhan ile birlikte seyircilerin arasında izledi.

Soli Pompeipolis Arena'da hayranları ile buluşan Nilüfer, iki bölüm halinde gerçekleştirdiği konserde, yaklaşık yarım yüzyıla damga vurmuş olan, ‘Erkekler Ağlamaz’, ‘Aşk Kitabı’, ‘Mavilim’, ‘Çok Uzaklarda’, ‘Kim Arar’ gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

“MERSİN’İN YANINDA MİAMİ HALT ETMİŞ”

Gecenin finalinde eline Türk Bayrağı alarak ‘Memleketim’ şarkısını seslendiren Nilüfer, Mersin'i çok sevdiğini ve birçok kez konser için geldiğini söyleyerek, "Kaldığım otelin penceresinden şöyle bir baktım. Deniz kenarını, yürüyüş parkurunu, güzel binaları ve palmiyeleri gördüm. Dedim ki Miami halt etmiş Mersin'in yanında. Oraya bir kere gittim ve sevmedim. Bizim ülkemiz kadar güzel bir yer var mı? Mersin'i, havasını, insanlarını çok seviyorum. Sizlerle hem de 30 Ağustos gibi önemli bir günde birlikte olmak bizim için değerli" dedi.

“BAŞKAN TARHAN’IN HEDİYESİNİ EVİMİN BAŞKÖŞESİNE ASACAĞIM”

30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli bir günde kalbi Cumhuriyet sevdası ile atan bir sanatçı ile Mezitli halkını buluşturmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, Nilüfer’e ışıklı Atatürk Posteri hediye etti. Evinde birçok Atatürk posteri olduğunu ancak Başkan Tarhan tarafından hediye edilen posteri evinin başköşesine asacağını ifade eden Nilüfer, bu milletin belleğinden Atatürk sevgisini kimsenin silemeyeceğini ifade etti.

Tam bağımsızlık ve tam özgürlüklerin tehlikelerle kuşatıldığı bir dönemde Zafer Bayramı’nı kutluyor olmanın önemli olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Atatürk’e bağlılıkla kutluyoruz. 30 Ağustos emperyalizme ve kapitalizme karşı Türk halkının ordusuyla kazandığı görkemli bir utkudur. Çok özel bir dönemden geçiyoruz. Bugün Zafer Bayramını kutlarken hemen ertesi gün İslam âleminin sevgi ve kardeşlik temelinde bir araya geldiği Kurban Bayramını ve Dünya Barış Günü’nü bir arada kutluyoruz” dedi.

“DİRENECEĞİZ, KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”

Bugün halk üzerinden oynanan oyunlara karşı daha uyanık olmak zorunda olduklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Atatürk’le, laiklikle, devrimlerle hesaplaşan inancı ve kökten ayrımcılığı siyasete araç yapanlar, Çanakkale’den Lozan’a ulaşan utkuları, ulusal ve evrensel değerleri, bayramları yok sayma gafleti içersindeler. Hiçbir güç, ulusal bayramlarımızı coşku ile kutlamamamızın önüne geçemeyecektir. Özgürlük için, demokrasi için, daha temiz bir doğa ve çevre için, huzur ve adalet için direneceğiz. Korkmayacağız, boyun eğmeyeceğiz ve sonunda kazanan biz olacağız” diye konuştu.

Konserin ardından çalınan İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı eşliğinde Türk bayraklarını sallayarak, ‘Türkiye laiktir Laik Kalacak’, ‘Mustafa kemalin Askerleriyiz’, ‘Hak, hukuk, adalet’ sloganları atan Mezitlililer uzun süre alandan ayrılmadı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA