Başkan Tuna, bayramda yaşlıları unutmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Tuna, bayramda yaşlıları unutmadı


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Dr. Selahattin Palamut Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti.

Kansere Gülümse Derneği ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret sırasında yaşlı bakım merkezinde kalan yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutlayan ve çiçek takdim eden Belediye Başkanı Hamit Tuna, odaları da tek tek gezerek, yaşlılarla sohbet etti.

Büyükleriyle bayram sevincini paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaşlılara sevgi ve saygının Türk örf ve adetlerinde en önemli unsur olduğuna vurgu yaptı.

Bakım merkezinde görevli personelin de bayramlarını kutlayan Başkan Tuna: “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onlara sahip çıkmak ve yanlarında olmak tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle ilçemizde bulunan Dr.Selahattin Palamut Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret ederek, yaşlılarımızın ellerini öptük ve hayır dualarını aldık. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Bizlerde emeği olan ve minnet borcumuzu asla ödeyemeyeceğimiz büyüklerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yaşlı Bakım Merkezinin sakinleri ise Başkan Tuna’yı yanlarında görmekten büyük onur duyduklarını belirterek, kendisine teşekkür ettiler. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA