Korkulan olmadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Korkulan olmadı!


 

Olaylı Amed Sportif A.Ş. maçının faturası belli oldu! Ancak korkulan olmadı ve MİY’e 1 maç kapatma cezası ve ihtar cezası verildi.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26 Ağustos’ta oynanan Mersin İdman Yurdu- Amed Sportif A.Ş. maçının faturası belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Disiplin Kurulu, MİY’e yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç kapatma cezası ve ihtar cezası verdi.

Saha dışı ve içinde yaşanan olayların faturasına bakıldığında Mersin İdman Yurdu’nun ucuz kurtulduğu kanısı oluştu. 

Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu'nca bir hafta önce Amed Sportif taraftarının maça alınmaması kararı alınırken, stada giren yaklaşık 150 kişilik Amed Sportif taraftarı, bilet alıp Mersin taraftarlarının yan tarafındaki tribünde yerini aldı. Ancak Amed Sportif taraftarları tezahürat yapınca statta görevli çevik kuvvet polisleri tarafından dışarı çıkarıldı. Kimlik kontrolünün de yapıldığı stada, sahaya giren bir taraftar, serbest vuruş hazırlığı yapan konuk takım futbolcusu Deniz Naki'ye saldırdı. Naki'nin üzerine atlayıp yumruk atan Mersin taraftarı gözaltına alındı.

GÖZLER KONGRE HAZIRLIĞINDA

Öte yandan 10 Eylül Pazar günü Afyonspor’a konuk olacak olan Kırmızı-Lacivertliler, hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık maçları ile karşılaşmaya hazırlanan Mersin İdman Yurdu’nda gözler bir yandan da kapalı kapılar ardında yapılan kongre hazırlığında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA