MEÜSK’te kadro netleşti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜSK’te kadro netleşti


 

TKBL ekibi Mersin Üniversitesi’nde yeni sezon kadrosu belli oldu.

Ekibi yeni sezonda ligin deneyimli koçlarından Mustafa Secerlioğlu çalıştıracak. Yardımcı koçluğu  Murat Bulca takım masörü olarak Gizem Özsoydan görev yapacaklar. Takımın Genel Menajeri olarak tecrübeli isim ve 3 sezondur Mersin Üniversitesinde görev yapan Suat Özdal ile devam edilecek. Kulüp Başkanı Docent Dr. Yunus Yıldırım, “Coach Secerlioğlu ile tecrübeli ve genç oyunculardan birliktelik ortaya çıkardık. Takım olarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Ağustos Ayında başladığımız antrenmanlar sonucunda takım kadrosu netlik kazandı fakat zorlu geçeceğine inandığımız TKBL ligi için  ekstra bir atıcı daha almak istiyoruz” dedi.

Takım kadrosunda şu isimler yer aldı; Selvin Türkmen, Pınar Turan, Ariel Shakur Butts, Cansu Yetiş, Bahar Kocaoğlu, Julia Suzan Demirer, Kübra Erel, Funda Bali, Öykü Canlıel Yıldız Kaygısız, Sena Özekli, Ayliz Kılınçer”.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Öte yandan MEÜSK’ün Amerikalı’sı Ariel Butts Sağlık Kontrolünden geçti. Ariel Butts Mersin City Hospital Hastanesine Kulüp Masörü Gizem Özsoydan ile birlikte gelerek sağlık kontrollerini yaptırdı. City Hospital hastane yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eden yönetim, “Yabancı oyuncumuz Ariel BUTTS'a takım arkadaşları ile birlikte başarılar dileriz” açıklaması yaptı. Açıklamada ayrıca, MEÜSK’ün bu sezon ligde şampiyonluğu hedeflediği bu doğrultuda transferlerini tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü bilgisi de verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA