Klasik son! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Klasik son!


 

Mersin İdman Yurdu’nda, son 3 sezondur yaşanan klasik tekrarlandı! Transfer döneminde tahtayı açamayan MİY, elindeki oyuncuları da kaçırdı!

ALİ ŞANLI

Türkiye’de, 17 Haziran'da başlayan ve 12 hafta süren birinci transfer ve tescil dönemi sona erdi. Son 3 sezondur yaklaşık 10 milyon TL bulamadığı için transfer tahtasını açamayan Mersin İdman Yurdu, bu dönemi de 0 transfer ile kapattı. Yeni transfer olmamasının yanında elindeki mevcut oyuncuları da takımda tutamayan Kırmızı Lacivertliler, son iki oyuncunun daha başka takımlara gitmesi ile büyük kan kaybı yaşadı.

Transfer döneminin bitimine saatler kala Tolga Şahin İstansbulspor'a gitti. Sarı- Yeşilliler Tolga’nın bonservisini Mersin yönetiminden alarak e 5 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer döneminden beri bir çok kulübün peşinden koştuğu genç yıldız Tolga Şahin, kariyeri açısından daha faydalı olacağını düşündüğünü belirttiği İstanbulspor ile anlaştı.

Kırmızı lacivertlilerin bu transferdan kasasına 330 bin TL gireceği ve Tolga’nın iki maaş alacağı ile birlikte yaklaşık 60 bin TL’ye çizik çektiği öğrenildi. Süresiz kadro dışı kaldıktan sonra İstanbulspor’a transfer olan Tolga Şahin, Mersin İdman Yurdu’nun kalbinde her zaman ayrı bir yerde olacağını söyleyerek, “Burada bana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada çok güzel günlerim geçti. Beni Tolga yapan değerleri hiç unutmayacağım. Yüreğim her zaman Mersin İdman yurdu için atacak” dedi.

Hakan Olgan için ise geç kalınması nedeniyle lisans çıkartılamadı. Olgan lisansına kavuşabilmek için Ocak ayında başlayacak ikinci transfer dönemini bekleyecek.

ÇUKADAR TARSUS DEDİ

Öte yandan Mersin İdman Yurdu'nun alt yapısında yetişen ama fazla forma şansı bulamayan Ahmet Taner Çukadar da transfer dönemimin bitiminin son gününde Tarsus İdman Yurdu'na imza attı. Kulüpten yapılan açıklamada, yöneticiler Duran Çalışır ve Süleyman Tang’ında hazır bulunduğu imza töreninde Mersin İdman Yurdu ile birçok Süper Lig karşılaşmasına çıkan ve geçtiğimiz sezonu Kahramanmaraşspor'da geçiren 1998 doğumlu sağ bek ve kanat oyuncusu Ahmet Taner Çukadar ile satış opsiyonu Tarsus İdmanyurdu kulübünde olmak üzere 1 yıl anlaşma sağlandığı kaydedildi. Açıklamada, Ankaragücü’nden 1996 doğumlu kanat oyuncusu Ali Sinan Gayla ile de 1 yıllık bedelsiz olarak anlaşıldığı ifade edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA