Kimliği belirsiz kırtasiye ürünü almayın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kimliği belirsiz kırtasiye ürünü almayın


 

Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım, önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi öncesi öğrenci ve velilere kimliği beli olmayan kırtasiye ürünlerini almama uyarısında bulundu.

Başkan kıvılcım yaptığı yazılı açıklamada  kırtasiyecilerin yeni öğretim dönemine hazır olduğunu belirtti. Kıvılcım, yeni eğitim öğretim döneminin öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Güvenli kırtasiye ürünleriyle, TSE standartlı defterleriyle, solvent içermeyen yapışkanlı ürünleriyle, yine fitalat (kansorejen madde) içermeyen çanta ve kalem kutularıyla CE patentli kırtasiye ürünleriyle indirimli fiyatları ve taksit seçeneği imkanları ile kırtasiyeci esnafımız yeni sezona hazırdır” dedi.

Başkan Kıvılcım, açıklamasının devamında  öğrenci ve velileri kimliği beli olan güvenli ürünleri almaları konunda uyararak, “ Alınacak kırtasiye ürününün  üzerinde firmanın ismi mutlaka olmalı, CE belgesi olmalıdır. Yapışkanlı ürünlerin üzerinde solvent içermez yazısına dikkat edilmelidir.  Defter alırken TSE belgesine bakılmalı, bilhassa çanta alırken fitalat içermez yazısına firma amblemi ile birlikte bakılmadır. Kırtasiyeci arkadaşlarımız güvenli ürünler konusunda gerek yaptığımız toplantılarda, gerek fuarlarda üst düzey bilgi ve donanıma sahip oldular ve bu mesleğin içerisinde olduğu sürece de bilgilendirmeye ve yenilikleri öğrenmeye devam edeceklerdir” şeklinde konuştu.

Başkan Kıvılcım, yurt genelinde ‘kırtasiye kırtasiyeciden alınır’ sloganını kullandıklarını ifade ederek, “Sloganımızda da belirttiğimiz gibi velilerimiz ve öğrencilerimizin kırtasiye alış verişlerini AVM’lerin yerine kırtasiyecilerden yapmalarını istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim dönemini kutluyor, bu dönemde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA