Sil baştan kuruldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sil baştan kuruldu


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ni geçen sezonu 7 sırada tamamlayarak taraftarını üzen Mersin Büyükşehir Belediyespor, bu sezon hem ligde ilk 5’te yer almak hem de mücadele edeceği FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda rakiplerini geçerek finale çıkmak için kadrosunu yeniledi.

Geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle takımda çok fazla süre alamayan Gülşah Gümüşay, dışındaki tüm oyuncularla yolunu ayıran Mersin ekibi, bu sezon yabancı kurulanın da değişmesiyle özellikle Türk oyuncular konusunda çok seçici davrandı.

Mersin BŞB takıma, Betül Erkoyuncu, Gizem Kumandanoğlu, Tuğba Oral, Deniz Çolakoğlu, Beylem İlba, Aysun Yararbaş ve yeniden kaptanlık pazu bandını verdiği Tuğba Taşçı'yı transfer etti.

Yabancı oyuncu konusunda da takıma büyük katkı sağlayacağını düşündüğü ABD'li eski oyuncuları Bria Hartley ve Krystal Thomas ile Slovenyalı Marica Gajic ve Sırbistanlı Sasa Cadjo'yu transfer eden Mersin ekibi, mücadele edeceği tüm branşlarda en iyi noktada olmak için çalışmalara 1 ay önce başladı.

Mersin ekibi, ABD'li oyuncular hariç tüm takımla kondisyon antrenmanlarının ardından taktik çalışmalara başladı. Mersin Büyükşehir Belediyespor, takımdaki uyum problemini en kısa sürede atmak için hazırlık turnuvalarına katılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA