Bir bu eksikti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir bu eksikti!


 

Büyükşehir Belediyesi, borcunu ödeme sözünü yerine getirmeyen Mersin İdman Yurdu’na Macit Özcan Spor Tesisleri’ni boşaltma kararı aldı!

ALİ ŞANLI

Son yıllarda Mersin İdman Yurdu’nun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Transfer tahtası 3sezondur kapalı olan, 2.Lige düşen, elindeki kaliteli oyuncuları bir bir kaybeden, personel dahil hiç kimseye ödeme yapamayan Kırmızı Lacivertliler, şimdi de uzun yıllar kaldıkları Macit Özcan Spor Tesisleri’nden çıkarıldı.

Tesislerde konaklayan futbolculardan bugün öğleden sonra otel kısmını boşaltmaları istendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talimatı ile gerçekleştirilen tasfiyeye yöneticiler büyük tepki gösterdi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve belediye yönetimi ile kulüp yönetimi arasında daha önce yaşanan kriz neticesinde verilen ödeme sözünün yerine getirilmemesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

Geçmişte konuyla ilgili; Mersin İdman yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak’ın 26 Ağustos’a kadar Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yazılı ödeme taahhüdünde bulunduğu, ödemeyi yapmamaları halinde ise tesisleri kendi elleriyle boşaltacağını söylediği iddiaları gündeme gelmişti.

Söz konusu süre içerisinde Büyükşehir Belediyesine hiçbir ödemenin yapılmaması üzerine Başkan Kocamaz’ın takımın tesisleri boşaltılması için talimat verdiği kaydedildi. Bilindiği gibi Mersin İdman Yurdu’nun tesislere olan borçları daha önce taksitlere bölünüp yapılandırılmıştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA