‘Büyükşehir personeliyim’ dedi dolandırıcılık yaptı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Büyükşehir personeliyim’ dedi dolandırıcılık yaptı!


 

Mersin’de, Büyükşehir Belediyesi’nin adını kullanarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 5 kişi, şikayet üzerine yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran İ.G.A., 9 Eylül tarihinde kendisini Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli Mümtüz A. olarak tanıtan bir kişinin, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bin metrekare parke taşı satın aldığını, paranın ödenmesini beklediği sırada sattığı malın Adana'da başka bir yere götürüldüğünü öğrendiğini bildirdi. Kendisinden parke alan kişilerin daha sonra ortadan kaybolduğunu belirten İ.G.A., dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine hareket geçen Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen M.D., R.K., Ü.D. ve B.D.'yi Mersin'de, kendisini belediye personeli olarak tanıttığı ileri sürülen H.Ö.'yü ise Adana'nın Ceyhan ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Mağdurlara ait malzemelerin bir kısmı da Adana'da ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmayı genişleten polis, zanlıların Mersin, Adana, Ankara, Adıyaman ve Çorum'dan benzer şekilde 8 ayrı iş yerinden çok sayıda boya ve yemeklik yağ dolandırıcılığı olayına karıştıklarını belirledi. Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA