Hazırlıklar sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hazırlıklar sürüyor


 

Kastamonuspor hazırlıklarını sürdüren Mersin İdman Yurdu, bu maçı kazanarak kötü gidişatı durdurmak istiyor!

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig’in ‘üncü haftasında Cumartesi günü sat 19’da evinde Kastamonuspor’u ağırlayacak olan Mersin İdman Yurdu, hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin açılış maçında Amed Sportif A.Ş.’ye 7-0 ve geçen hafta oynadığı Aftjet Afyonspor’a 3-1 yenilen Kırmızı Lacivertliler, bu maçı kazanarak kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor.

Son olarak Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapılan idmana hafif sakatlığı bulunan Ahmet Bener katılmazken, transfer dönemi imza atmakta geç kalan ve şuan boşta olan Hakan Olgan’ın katıldığı idman 1,5 saat sürdü. İdmana 5’e 2 top kapmaca ile başlayan Kırmızı Şeytanlar taktik çift kale ile idmanı sonlandırdılar.

SEYİRCİ YASAK!

Ancak bu karşılaşmada, Mersin İdman Yurdu’na, Amed Sportif A.Ş. maçında çıkan olaylar nedeniyle seyirci yasağı uygulanacak. Taraftarın sahaya alınmayacağı karşılaşmanın düşük tempolu olması bekleniyor.

İLK YARI BELLİ OLDU

Öte yandan TFF 2.Lig maç programını açıkladı. İlk yarı maç programına göre Mersin İdman Yurdu 5 maçını Cumartesi günü, 8 maçını Pazar günü ve 1 maçını da hafta içi oynayacak.

KUPA PROGRAMI BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye kupası 3. Tur maçlarının programları belli oldu.Mersin İdman Yurdu evinde 3’cü lig temsilcisi Orhangazi Belediyespor’u ağırlayacak.Karşılaşma 19 Eylül Salı günü Mersin Stadında oynanacak. Diğer Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ise Süper Ligin güçlü ekibi Bursaspor ile Bursa’da karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA