Durdurulamıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Durdurulamıyor!


 

Toroslar Belediyespor durdurulamıyor son kurbansı Silifke Belediyespor oldu: 2-0.

ALİ ŞANLI

Bu sezon Mersin Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Toroslar Belediyespor bir birinden zor rakiplerle yaptığı hazırlık maçlarını kazanarak rakiplerini tedirgin etti. Sırası ile Tarsus İdman Yurdu, Anamur Belediyespor, Meskispor, Mersin İdman Yurdu (havuz takımı) ve son olarak Silifke Belediyespor ile oynayan Yeşil Beyazlı takım tek mağlubiyeti Tarsus ekibinden aldı.

Son hazırlık maçında ise Silifke'de Silifke Belediyespor ile karşılaşan Toroslar Belediyespor ilk yarı kötü bir performans gösterdi. Daha önceki maçlarda oyun üstünlüğü elinde olan,oyunu kontrol eden,sürekli gol arayan takım görüntüsü Silifke Belediyespor maçının ilk yarısında yoktu. Silifke Belediyespor ise baskılı oynaması gol pozisyonu üretmesine rağmen  ileri uçta oynayan oyuncuların beceriksizliği topu ağlarla buluşturamadı ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarı neredeyse takımın tamamını değiştiren Yeşil Beyazlı takımın hocası Mehmet Atay maça damgasını vurdu. Daha önceki maçlarda olduğu gibi önde oynayan,gol arayan takım kimliğine geri dönmesi ile gollerde arka arkaya geldi. Takımın kaptanı tecrübeli ayak Cumali bir birinden şık goller atarak takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı Silifkespor'un İkinci yarı Toroslar Belediyespor'un iyi oynadığı maçta gol atma başarısını gösteren Toroslar sahadan 2-0 ayrılarak Lige hazır olduğunu gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA