Başkan Tuna, pazarcıları dinledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Tuna, pazarcıları dinledi


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akbelen Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, esnafa hayırlı kazançlar diledi.

Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan ve Akbelen Mahalle Muhtarı Şaban Cankatan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında pazar esnafıyla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha sonra yine pazar esnafı tarafından hazırlanan kahvaltı programına katılarak, esnafla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan, Toroslar İlçesi’nde modern kapalı semt pazarlarını hizmete açan ve her zaman pazarcı esnafının yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da göreve geldikleri 14 yılda 11 adet modern semt pazarı ve 2 adet üretici pazarı inşa ederek, Toroslar’ı Mersin’de en fazla modern semt pazarına sahip bir ilçe konumuna getirdiklerine dikkat çekti.

Pazar esnafının daha modern ortamlarda esnaflık yapabilmeleri ve vatandaşların da daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için oluşturdukları modern kapalı semt pazarlarının sayısını daha da arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Tuna; “Cadde ve sokaklarda gelişigüzel kurulan semt pazarları hem şehircilik anlamında hem de günün şartlarına uygun olarak hoş bir görüntü oluşturmuyor. Bu nedenle İlçemizdeki bazı mahallelerimizde yer anlamında sıkıntımız var ama yeri müsait olan mahallelerimize semt pazarlarımızı inşa ediyoruz. Bugüne kadar 11 adet semt pazarı ve 2 adet üretici pazarı inşa ederek, halkımızın hizmetine sunduk” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA