Rastgele konulan reklam tabelaları kaldırıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rastgele konulan reklam tabelaları kaldırıldı


 

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, refüjlere rastgele konulan tabelaları kaldırarak görüntü kirliliğine son verdi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yönetmeliğe uymayan, çevre ve görüntü kirliliği ile trafik görüşünü engelleyen refüj, yol kenarlarına uygunsuz ve gelişi güzel konulan levhaları kaldırdı.

Zabıta ekipleri yaptığı çalışmada, şehir genelinde yürüyüş yollarını ve kaldırımları işgal eden, yaya trafiğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine yol açan ve refüjlere konularak kazalara neden olan işletmelerin tabela ve reklam panolarına tek tek el koyarak, uygunsuz yerlere konulan tabela ve reklam panoları kazalara sebebiyet verebileceği için işletme sahipleri zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

Gelişigüzel reklam faaliyetlerine müsaade etmeyeceklerini belirten Tarsus Belediye Belediye Başkanı Şevket Can, “Kentimizin güzel ve temiz görünmesini sağlamak amacıyla ekiplerimiz kontrollerine devam edecek’’ dedi

Gelişi güzel konulan tabela ve reklam panolarının sadece görüntü kirliliğine yol açmadığını ayriyeten ciddi kazalara da sebebiyet vereceğini ifade eden Başkan Can, “Özellikle ana caddeler üzerinde bulunan, refüjlere esnaflar, dershaneler, dernekler ve özel şirketler tarafından izinsiz bırakılan, trafikte görüş açısını kapatarak kazalara sebebiyet veren ve görüntü kirliliğine neden olan insanların dikkatini çekmek için bırakılan ticari ve kamu hizmeti amaçlı tabela ve reklam panolarını kaldırdık” şeklinde konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA