Cüzdan buldu ikramiye aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cüzdan buldu ikramiye aldı


 

Mersin’de, bulduğu cüzdanı sahibine teslim eden belediye temizlik işçisi, ikramiye ile ödüllendirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Bozyazı Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aydıncık biriminde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı temizlik elemanı olarak görev yapan Hüseyin Ebeli, temizlik esnasında Karatepe mevkiinde D-400 karayolu civarında bulduğu cüzdanı bağlı olduğu koordinasyon birim sorumlusuna getirdi. Pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı, öğrenci kartı ve 20’ye yakın kredi kartı ile 150 TL’ye yakın paranın bulunduğu cüzdan, Aydıncık İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldükten sonra temizlik personeli sayesinde cüzdanın sahibi bulundu ve cüzdan sahibine teslim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde bulunan makamında temizlik personeli Hüseyin Ebeli’yi kabul eden ve göstermiş olduğu insani davranıştan dolayı kendisini bir maaş ikramiye ile ödüllendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ebeli’yi tebrik ederek, yaşanan bu olayın büyükşehir belediyesi elemanlarına yakışan bir davranış olduğunu belirtti.

Ebeli’ye göstermiş olduğu davranıştan dolayı teşekkür eden Kocamaz, “Diğer arkadaşlara da örnek oldu senin bu davranışın. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin elemanlarına da bu yakışır. Aslında daha önce de böyle bir olayı yaşamıştık. Böyle arkadaşlarımız Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu tarz konularda ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. İnşallah bu arkadaşlarımız hem bizim belediyemizdeki diğer arkadaşlara hem de tüm ülke genelindeki çalışanlara örnek olacaklar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Biz de kendisini bu örnek davranışından dolayı bir maaş ikramiye ile ödüllendirdik. Güle güle kullansın. Bu tür duyarlı arkadaşların sayısını da Cenab-ı Allah artırsın” dedi.

Aydıncık Şubesi’nde temizlik personeli olarak görev yapan Hüseyin Ebeli'de yaşadığı olayı anlatarak, yaptığının bir insanlık görevi olduğu söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA