Yine hezimet yaşadık: 0-6 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yine hezimet yaşadık: 0-6


 

Lige iyi bir başlangıç yapamayan Mersin İdman Yurdu, Amedspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynadığı ve 9 kişi kaldığı Kastamonuspor 1966 maçında da hezimet yaşadı. Konuk ekibin çok rahat kazandığı maçta 2 kırmızı kart ve 6 gol vardı.

SERKAN TULTAK

TFF 2. Lig Kırmızı gurubun 3. haftasında Mersin Stadyumu’nda oynanan Mersin İdman Yurdu - Kastamonuspor 1966 maçını konuk ekip 6-0 kazandı. Karşılaşmanın gollerini ise konuk ekip adına 8. dakika Faruk Öcal, 22 ve 80. dakikada Alican Karadağ, 32. ve 80. dakikalarda Abdullah Halman, 73. dakikada ise Ömer Can Sokullu attı.

İLK YARI 3 GOL 2 KIRMIZI KART

Maçın henüz başında önemli bir fırsatı gole çeviremeyen Kastamonusporlu oyuncular, 8. dakikada bu kez kornerden gelen topta Faruk Öcal’ın golü ile 1-0 öne geçtiler. Maçın 20. dakikasında ise Mersinli oyuncunun ceza sahası içinde elle oynamasını mutlak gol pozisyonu olarak değerlendiren maçın hakemi penaltı kararı verirken Gökhan Akkan ise kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 22. dakikada penaltıyı gole çeviren Alican Karadağ skoru 2-0’a taşıdı.

Oyunu tamamen Mersin sahasına yığan Kastamonuspor, 32. dakikada Abdullah Halman’ın ayağından 3. golünü buldu.

38. dakikada ani gelişen Kastamonu atağını kalesini terk ederek ceza sahası dışında eli ile kesen Hasan Daş direk kırmızı kart ile oyundan atılan ikinci Mersinli futbolcu oldu.

İKİNCİ YARI FARK AÇILDI

İkinci yarıya da iyi başlayan konuk ekip Kastamanuspor, 73. dakikada Ömer Can Sokullu’nun ayağından 4. golü buldu. 80. dakikada fark iyice açıldı. Abdullah Halman, kendisinin 2. takımının 5. golünü attı. Dakika 89 da bu kez Alican Karadağ ikinci golünü ağlara yollarken skor da 6-0 oldu.

KALESİNDE 3 HAFTADA 17 GOL GÖRDÜ... BU HAFTA KEÇİÖRENGÜCÜ DEPLASMANI VAR

Bu sonuçla Mersin İdman Yurdu, 3. haftayı da puansız geçirirken kalesinde gördüğü gol sayısı ise 17’ye yükseldi. Sıfır puanla son sırada yer alan Mersin ekibi 23 Eylül Cumartesi günü saat 15.30 da Keçiörengücü’ne konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA