MESKİSPOR’da neler oluyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİSPOR’da neler oluyor?


 

MESKİSPOR’da asbaşkan Akgün Lülü’nün önlemez yükselişi sürerken, geçen yıl küme düşen takımda bazı oyunculara tanınan ayrıcalığın takım içinde huzursuzluk yarattığı iddia edildi.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) futbol takımı MESKİSPOR’da neler oluyor? Yaklaşık 9 yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden ancak geçen yıl küme düşen MESKİSPOR gün gün eriyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın göreve gelmesi ile MESKİSPOR’da; Akgün Lülü başta olmak üzere yakın çevresindeki isimlere görev verilmiş hatta büyük maddi desteklerde bulunulmuştu.

Geçen yıl yaklaşık 2 milyon TL harcayan ancak buna rağmen küme düşen MESKİSPOR’a ilişkin gündeme gelen iddialar kent gündemine bomba gibi düştü. Kulüpte bazı oyunculara ayrıcalıklı davranıldığı hatta bu futbolcuların eşlerinin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde işe alındığı iddia edilirken, bu durumun takım içinde huzursuzluklara neden olduğu gündeme geldi. Öte yandan ayrıcalık tanınan futbolcuların maç seçtikleri de gelen iddialar arasında. 

LÜLÜ, YÜKSELİŞ DEVRİNDE!

Son 3-4 sezonda harcadığı para 10 milyon TL’yi bulan ama buna rağmen sportif başarı elde edemeyerek geçen yıl Süper Amatör Küme’ye düşen MESKİSPOR’un başındaki isim olan Akgün Lülü’nün yükselişi ise durmak bilmiyor.

Kocamaz’ın başkanlık koltuğuna oturması ile adeta yükselme devri başlayan Lülü, önce Mersin İdman Yurdu yönetimine girdi, ardından MESKİSPOR yönetiminde asbaşkanlığa kadar yükseldi. Babası Ahmet Lülü de MESKİSPOR’da kaleci antrenörü olan Lülü’nün birçok yakın akrabasının da belediyede çalıştığı iddia edildi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın konuyla ilgili olarak nasıl bir açıklama yapacağı ise kamuoyunda merakla bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA