Erdemli’de yılın işadamları seçildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’de yılın işadamları seçildi


 

Erdemli Belediyesi, ilçenin ekonomik gelişimine katkı sunmak, kent dinamiğini harekete geçirmek, ilçeye yatırım yapılmasını sağlamak, İlçede istihdamı arttırmak, iş insanlarını özendirmek ve kentin planlı büyümesi için iş insanları arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile ilk kez ‘’Erdemli

İş adamlarını belirlemede, Erdemli Vergi Dairesi, İŞ-kur, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlükleri, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ziraat Odası ve Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği görev aldı.

Seçici kurul, ‘’Yılın İşadamı, Yılın İşkadını, Yılın İşvereni, Yılın Girişimcisi, Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Toplumsal Katkı Ödülü, gibi 7 kategoride değerlendirme yaptı. Yapılan seçim sonucunda, ödüle layık görülen işadamları belirlendi. Ödüle layık görülen işadamlarına ödülleri Wonasıs Otelde düzenlenen törenle verildi.

Bu yıl birincisi gerçekleştirilen etkinlikte ödül alanlar şu isimlerden oluştu:

Yılın İş adamı: Alata  Akaryakıt Ürünleri, Otomotiv, Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi.  Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Şimşek. Yılın İş Kadını: Erdemli Üçüncü Noteri Nejla Yenilmez. Yılın İşvereni: Karagözler Gıda Lojistik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karagöz. Yılın Girişimcisi: GÜRSA Arıcılık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gürbüz. Toplumsal Katkı Ödülü: Ayyıldız Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı (Rahmetli) Mithat Topal adına oğlu Hakan Topal. Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü: Aşevi  projesi ile Türkiye Diyanet Vakfı Erdemli Şube Başkanı ve Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu.

Yaşam Boyu Başarı Ödülleri

Komşu Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Arslan, Sarılar Petrol yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Proje Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Türker, Sinan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Yüksel Güngör. Erginler Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ergin, Özşenler Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şen, Doktor Şükrü Gönül, Durali Çevik, İşadamı Mehmet Gür ve İş Adamı Halil Eren. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA