Dünya Şampiyonasına Mersin’de hazırlanıyorlar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dünya Şampiyonasına Mersin’de hazırlanıyorlar


 

Ritmik Cimnastik Milli takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Mersin’de gerçekleştirdi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2017 faaliyet Programında yer alan ve 04-19 Eylül 2017 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen 'Ritmik Cimnastik Genç ve Büyük Grup Milli Takımı' 2018 Eylül Ayı’nda Bulgaristan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 'Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası' hazırlık kampı ile sürdürdü.

Mersin Cimnastik Salonu’nda günde iki idmanla çalışmalarını tamamlayan Milli Takımın bir sonraki durağının ise Ankara olacağı bildirildi. Çalışmaların çok güzel gittiğini belirten Kamp Müdürü Aybanu Uğur, sporcuların kentten ve kendilerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sunulan imkanlardan oldukça memnun olduğunu belirtti.

Kamp yaptıkları salonun olimpik olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Uğur, Toplam 3 antrenör ve 11 sporcu ile kamp yapan milli takımın asıl hedefi 2020 olimpiyatları olduğunun altını çizdi. Bulgaristan’dan gelen tecrübeli antrenör Kamelya Dunavska Sporcuların gençler ve büyükler olarak iki ayrı kategoride grup çalışmaları yaptırdığını söyleyen Uğur, kamp süresi boyunca kendilerine verilen desteklere teşekkür etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA