Boşandığı eşini bıçakladı, polisi görünce tarım ilacı içti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Boşandığı eşini bıçakladı, polisi görünce tarım ilacı içti


 

Mersin’de boşandığı eşini 10 yerinden bıçaklayan zanlı, saklandığı bağ evinde yakalandı. Polisleri karşısında gören zanlı, tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 13 Eylül Çarşamba günü sabah 07.30 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Osmaniye Mahallesi Kuvayi Milli Caddesi üzerinde bulunan bir otobüs durağında bekleyen Ümmü İ. isimli kadın, boşandığı eşi Z.Y. tarafından komando bıçağı ile 10 yerinden bıçaklandı. Olayın ardından şahıs bölgeden kaçarken, ağır yaralanan kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda şahsın Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Yaylası'nda bir bağ evinde saklandığı tespit edildi. Eve giden polis ekiplerini karşısında gören Z.Y., tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan şahıs, tedavisinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

10 yerinden bıçaklanan kadının ise tedavisinin halen sürdüğü, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA