Mersin’de facianın eşiğinden dönüldü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de facianın eşiğinden dönüldü


 

Mersin’in merkezi konumda bulunan Dikenliyol kavşağında polis servis aracına düzenlenen bombalı saldırıda 6’sı sivil 17’si polis memuru olmak üzere toplam 23 kişi yaralandı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Yenişehir İlçesi Güvenevler Mahallesi Dikenliyol Kavşağı’nda Emniyet Müdürlüğüne ait servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. İçerisinde görevden dönen polis memurlarının bulunduğu servis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatılan bombalı saldırıda 3’ü ağır olmak üzere toplam 23 kişi yaralandı.

Yaralıların 6’sının sivil 17’sinin polis memuru olduğu öğrenilirken durumu ağır olan yaralılar Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine durumu hafif olan yaralılar ise Mersin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Şiddetli patlama nedeniyle çevredeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlayarak, inceleme çalışması başlattı.

PARK HALİNDEKİ MOTOSİKLET PATLATILDI

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemeye göre; mesai çıkışı polis servis otobüsünün geçisi sırasında yol kenarına bırakılan park halindeki motosiklet uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamanın otobüsün arka ksımına denk gelmesi bombanın etkisinin artmasına neden oldu. Bombanın türü ve niteliği konusunda herhangi bir bilgi elde edilemezken saldırının faillerinin yakalanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor. Olay kentte büyük korku ve paniğe neden olurken, çok sayıda vatandaş olayın yaşandığı bölgeye giderek dayanışma ruhu sergiledi.

GÖRGÜ TANIĞI HAVA YASTIĞI SAYESİNDE KURTULDU

Saldırı sırasında aracı ile olay yerinde bulunan bir vatandaş patlama sırasında aracının hava yastıklarının açılması sayesinde saldırıdan hafif sıyrıklarla kurtuldu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA