“Terör örgütlerine karşı birlik olmalıyız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Terör örgütlerine karşı birlik olmalıyız”


 

Geçtiğimiz günlerde polis servis aracına yapılan saldırıyı kınayan Mersin Demokrasi İçin Yurttaş Hareketi’nden Serdar Erkan, “Yurttaşlar olarak terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanetlemeli ve insanlık düşmanı olan terör örgütlerine karşı birlik olmalıyız” dedi.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de polis servis aracına yönelik düzenlenen bir saldırıda Mersin Demokrasi İçin Yurttaş Hareketi’nden geldi. Emniyet Güçlerine yapılan saldırıyı protesto etmek amacıyla Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen hareket bileşenleri hain saldırıya tepki gösterdi.  Hareket bileşenleri adına açıklama yapan Serdar Erkan, “Ülkemiz yıllardan beri yaşadığı etnik terörden asker ve sivil çok büyük kayıplar vermektedir. Arkasında Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini, bütünlüğünü ve gelişmesini istemeyen emperyalist güçlerin olduğu artık açıktır. Yurttaşlar olarak terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanetlemeli ve insanlık düşmanı olan terör örgütlerine karşı birlik olmalıyız” dedi.

Terörün asıl hedefinin toplumda kaos oluşturmak olduğunu ifade eden Erkan, “Buna ilaveten ülkemizin son yıllarda ‘Stratejik Derinlik’ adı altında yanlış dış politikalarla çekildiği Ortadoğu girdabında artık çeşitli yeni terör örgütlerinin de hedefi olduğu bilinmektedir. Terör esasen bir toplumu korkutmak, panik içine sokmak ve bu şekilde toplumsal yaşamı felç etmek, iç çatışma çıkarmak ve demokratik rejimleri değiştirmek için araç olarak kullanılmaktadır” diye konuştu.

Mersin Demokrasi İçin Yurttaş Hareketi üyeleri açıklamanın ardından Mersin Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA