10 Kasım’da Toroslar Atatürk olacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

10 Kasım’da Toroslar Atatürk olacak


 

Toroslar Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümünde, bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda, 10 bin gönüllü ile dünyanın en büyük canlı Atatürk portresi oluşturulacak. Toroslar Belediyesi’nin 10 Kasım’da hazırlayacağı dev organizasyonda, Ulu Önderimiz Atatürk, 10 bin gönüllünün yer alacağı canlı Atatürk portresi ile anılacak. Mersin’in en büyük Cumhuriyet meydanı olan Çağdaşkent Mahallesi’ndeki Toroslar Cumhuriyet Meydanı, Atatürk portresi için bir araya gelecek 10 bin kişiyi ağırlayacak. Geçtiğimiz yıllarda; İzmir’de 10 Kasım’da 2 bin 400, Bursa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 5 bin 990 ve Ankara Anıtkabir’de 6 bin kişiyle oluşturulan Atatürk’ün canlı portresi, bu kez Toroslar Belediyesi’nin organizasyonunda 10 bin kişiyle oluşturulması için hazırlıklara başlandı.

“TÜM DÜNYAYA DA BİR MESAJ VERMİŞ OLACAĞIZ”

Rekor denemesinde olacak anma programı ile ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hep birlikte anmak için 10 Kasım’da düzenleyecekleri bu organizasyona merkez ve çevre ilçelerden 7’den 70’e tüm vatandaşların katılmasını istedi. “10 bin kişiyle Atamıza Koşuyoruz” diyen Başkan Tuna, gelecek nesillere bir miras olarak sunulacak bu eşsiz görüntüye eşlik edecek 10 bin gönüllünün aynı zamanda tarihi bir ana da tanıklık edeceğine vurgu yaptı. Başkan Tuna; “Belediyemizin değil esas halkımızın organizasyonu olacak anma programımızda, 10 bin gönüllüyle birlikte oluşturacağımız canlı Atatürk portresiyle, Ulu Önderimize ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacağımızın dünyaya da bir mesajını vermiş olacağız” dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Öte yandan, canlı Atatürk Portresinde yer almak isteyen gönüllü vatandaşlar,  Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile belediye hizmet binasında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvura yapabilirler ve detaylı bilgi için 0324 322 72 00 (Dahili 1115), 0554 877 17 18, 0533 215 40 70, 0530 128 29 88 numaralı telefonları arayabilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA