MODER’de neler oluyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MODER’de neler oluyor?


 

Geleneksel hale getirdiği Otomotiv Güz Şenliği’nin 9’uncusunu düzenlemeye hazırlanan MODER’in gecikmesi ile 4-5 firma, bayisi olduğu markaların pazarlama bütçesine dahil olamadı ve etkinlikte yer alamadı!

HEDİYE EROĞLU

 

Kuruluşunun 11’inci yılını kutlayan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği’nde (MODER) neler oluyor.

Bu yıl 9’uncusunu 1-5 Kasım tarihleri arasında düzenlemeyi planladığı Otomotiv Güz Şenliği için bir basın toplantısı düzenleyen ancak başarısız bir davete imza atan MODER, şenlik katılımına darbe vuran uygulaması ile dikkat çekti.

Forum Mersin Alışveriş Merkezi içerisindeki bir kafeteryada düzenlenen toplantının gecikmeli başlaması ve geçmiş yıllardaki görkem ve katılımdan uzak bir şekilde, detaylı bilgilendirmeden uzak, kısır açıklamalara imza atılması şaşkınlık yarattı.

 

“ŞENLİK; MERSİN OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HAREKET YARATACAK”

MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, etkinlik ile ilgili yaptığı kısa açıklamada, şenliğin Mersin otomotiv sektöründe hareket yaratacağını savunarak, “MODER 2006 yılında Mersin’imizin ekonomik olarak ilerlemesine katkı sağlama amacı içinde olan üyeler tarafında kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda derneğimiz; Mersin’e önemli fiziki yatırımlar yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Ayrıca dernek üyelerimiz,iki bine yakın kişiye iş imkanı sağlayarak, özellikle genç işsizlik oranının düşmesinde etkili olan önemli aktörler konumuna gelmiştir.

Gelecek dönemlerde ilimizde gerçekleştirmeyi planladığımız MODER Otomotiv Köyü Projesiyle dünyada bir ilki gerçekleştireceğimiz hazırlıklar içerisindeyiz. Bu sayede sizlerin huzurunda ilimize değer katacak yatırımlara imza atmış olmanın gururu içerisinde olacağız.

MODER bildiğiniz gibi Mersin ilinde otomotiv alanında satış, servis, yedek parça, sigorta ve ikinci el konusunda faaliyet gösteren ve aynı zamanda tüketicilerine kucak açan önemli bir güç birliğidir.

Mersin’imizin Türkiye’de ve dünyada tanınmasını sağlama, kentimize ticari bir hareketlilik yaşatmak ve de ekonomisine katkı sağlamak amacıyla; Mersin’de ilk fuar organizasyonu derneğimizin çabalarıyla gerçekleşmiştir. Fuar organizasyonu ile başlayan, MODER Güz Şenliği; artık geleneksel hale gelmiş olup, bu yıl 9’uncusu düzenlenmektedir.

Forum Mersin alışveriş Merkezi’nde 1 Kasım’da başlayacak ve 5 gün sürecek şenlik, otomotivde bahat kampanyası adıyla tüm Mersinliler ve çevre illerle buluşacak.

Şenlik kapsamında MODER üyesi 14 yetkili satıcı, 19 markanın son model araçları Mersin ve bölge halkının beğenisine sunacak. Ziyaretçilerimize, birbirinden cazip kampanyalar ve indirim paketleri hazırlamış durumdayız. Bu önemli etkinliğimizde; gösteriler, konserler ve sahne etkinlikleri düzenleyerek, ziyaretçilerimize ve çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacağız” dedi.

 

GEÇ KALINDI FİRMALAR ŞENLİĞE KATILAMADI!

Başkan Kılıç’ın kıs konuşması sonrası soru cevap bölümüne geçildi. Ancak Başkan Kılıç’ın, sorulara cevap verememesi ve önceki dönem başkanlarından Faruk Doğan’ın araya girerek soruları cevaplandırması toplantıda ilginç anlar yaşandı.

Doğan, “Etkinliğe geçen yıl kaç firma katılmıştı, bu yıl kaç firma katılacak? Geçen yıl ne kadar misafir ağırlanmıştı? Bu yıl kaç kişi ile buluşulması hedefleniyor?” sorularına verdiği yanıt ise ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Faruk Doğan, derneğin 21 üyesi olduğunu ancak bunların tamamının etkinliğe katılamadığını açıkladı. Doğan bunun gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı;”Şenliği genelde Ekim ayında düzenliyoruz. Ancak bu yıl Kasım ayında düzenlememiz nedeniyle bazı üyelerimiz satışını yaptığı markaların pazarlama bütçelerine dahil olamadı. 4-5 firmamız bu nedenle etkinliğe katılamayacak” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA