Gençler spor ile bağımlılıktan uzaklaşıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gençler spor ile bağımlılıktan uzaklaşıyor


 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, gençleri ve çocukları madde bağımlılığından, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora ve gençlik merkezlerine yönlendirdiklerini belirtti.

Mersin Hayata Bağlananlar Derneği (MERBADER) Kurucu Başkanı Nizamettin Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güneş’i ziyaret etti. Tüm toplumu yakından ilgilendiren madde bağımlısı gençlerin hayata bağlanmaları amacı ile binlerce gence umut ışığı olmak istediklerini vurgulayan Kılıç, “Madde bağımlısı olan gençleri bilinçlendirmek ve onları madde bağımlılığı bataklığından kurtarmak için toplumun her kesiminden destek alıp, gençlerimizi madde bağımlılığından kurtarmak istiyoruz” dedi.

İl Müdürü Güneş de madde bağımlılığı ile mücadelenin önemli olduğunu, MERBADER’in de bu mücadelede önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Güneş, “Madde bağımlılığıyla mücadelede kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle daha başarılı sonuçlar alarak, gençlerimizi madde bağımlılığından daha etkili bir şekilde kurtarmış oluruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimiz ve çocuklarımızın madde bağımlılığına yönelmemesi ve kötü alışkanlıklar edinmemesi için spora ve gençlik merkezlerimize yönlendiriyoruz” diye konuştu.

Bir şekilde madde bağımlısı olan gençlerin de tedavi görüp sağlıklı bir hayat sürmeleri için çalışmalar yürüten tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Güneş, “Mersin Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nde tedavi gören bireylerin, spor yaparak madde bağımlılığından uzak kalmalarını sağlamak amacı ile İl Müdürlüğümüz tarafından projeler üretiyoruz. Mersin AMATEM'e spor malzemesi yardımı yapıyoruz. Tedavi gören gençlerimizi spora yönlendirmek ve tedavi sürecini kısaltarak ülkesine ve milletine faydalı bireyler olarak toplumda yerlerini almalarını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA