Çöküş! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çöküş!


 

Kongre öncesi galibiyet ile umut bulmak isteyen Mersin İdman Yurdu deplasmanda Menemen Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu.

ALİ ŞANLI

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 11. Hafta müsabakaları kapsamında Mersin idman Yurdu deplasmanda İzmir ekibi Menemen Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu. Bu sezon başından beri oynadığı tüm maçlardan mağlup ayrılan temsilcimiz de kongre öncesi yaşanan bu mağlubiyet adeta çöküşün son perdesi oldu.

Maça kötü başlayan Mersin İdman Yurdu’na karşı baskı kuran Menemen Belediyespor  18.dakikada ve 23. dakikada Samed Ali Kaya’nın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Üst üste yediği gollerle sarsılan Mersin idman Yurdu Kerem Bulut’un 32.dakikada attığı gole engel olamayınca fark 3 oldu.

İlk yarıda 3-0 geriye düşen Mersin İdman Yurdu maçın 90.dakikasında Yasin Güreler’in kaydettiği golle 4-0 geriye düştü ve maç bu golle sonuçlandı.

TARAFTARDAN DESTEK ÇAĞRISI

Öte yandan ligde oynadığı 11.maçın tamamından mağlubiyetle ayrılan Mersin İdman Yurdu’nda taraftarlardan takımına destek çağrısı geldi. Mersin idman Yurdu taraftar grubu Şeytanlar Grubu takıma destek amacıyla yarın saat 12:00'de Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA