Perilerde hedef seriyi sürdürmek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Perilerde hedef seriyi sürdürmek


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne zorlu rakiplerle oynadığı maçlarla başlayan Mersin Büyükşehir Belediyespor, 5 maç sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

Lige Galatasaray deplasmanında başlayan Mersin ekibi, bu maçı 82-73 kaybetti. Ligin ikinci maçında bu sefer de Fenerbahçe ile karşılayan Güney temsilcisi, bu karşılaşmada da 64-55 mağlup oldu. 3. hafta ise deplasmanda Orman Gençlik ile mücadele eden turuncu-beyazlılar, müsabakayı 68-61 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ardından Çukurova derbisinde Adana ASKİ'yi 76-63, geçen hafta yine evinde Bornova Beckerspor'u 93-49 gibi farklı bir skorla yenen Mersin takımı, bu sonuçlarla son 3 maçını kazanmış oldu. Bu hafta sonu İstanbul Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyespor, bu maçını da kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyor.

“MAĞLUBİYETLERİ KISA SÜREDE TELEFİ ETTİK”

Takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan MŞB Genel Menajeri Melahat Aydın, lige zorlu maçlarla başladıklarını belirterek, “Ligde 3 maçlık galibiyet serisiyle de sıralamada da üst sıralara çıkmaya başladık. Tabi bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Üstümüzdeki 3 takımda 5'de 5 yaparak yollarına kayıpsız devam ediyorlar. Ligde oynayacağımız her maç zor. O yüzden maç ayrımı yapmadan her maça ciddi bir şekilde hazırlanıp, maçlarımıza iyi konsantre olup oynamalıyız" şeklinde konuştu.

Bu hafta sonu İstanbul Üniversitesi deplasmanına gideceklerini kaydeden Aydın, “Son oynadığımız rakibimizin de ligde hiç galibiyeti yoktu. Aynı şekilde bu hafta oynayacağımız İstanbul Üniversitesi'de 5 maçta 5 mağlubiyet aldı. Ancak bu rakibimizin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Çünkü bu ligde herkes herkesi yenebilir. Bizi deplasmanda çok zorlu bir maç bekliyor. Özellikle rakibimiz 5 hafta aradan sonra evinde oynayacağı maçtan galip ayrılıp, bir nefes almak isteyecektir. O yüzden kıran kıran bir maç geçmesini bekliyoruz. Ancak bizde her maç olduğu gibi sahada sonuna kadar mücadele eden, galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah bu maça da istediğimiz gibi başlarız ve istediğimiz bir oyun ile skorla kentimize dönerek galibiyet serimizi sürdürürüz. Bu konuda takımımıza güveniyoruz. Allah'ın izni ile İstanbul'dan kayıpsız bir şekilde döneceğiz" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA