‘İyilik Peşinde’ koşacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘İyilik Peşinde’ koşacak


 

İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Uzmanı Dr. Mustafa Seçkin Mersin’deki Yaşlı Yaşam Merkezinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesinin eksik donanımının tamamlanması amacıyla koşacak.

GİZEM EKİCİ

Adım Adım’ın desteklediği sivil toplum kuruluşlarının projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullandığı web platformu olan İyilik Peşinde Koş Platformu’nun düzenlediği yardımseverlik koşusuna katılan İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Uzmanı Dr. Mustafa Seçkin, Mersin’deki Alzheimer hastaları için koşacak. Koşuya kaydını yaptıran Uzm. Dr. Seçkin Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Yaşam Merkezindeki hastaların yaşam kalitesinin arttırılmasına yönelik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesinin eksik donanımının tamamlanması amacıyla koşacak.

İyilik Peşinde Koş Platformu; Adım Adım’ın 8 yıldır düzenlenen yardımseverlik koşularında yarışan 7,000 koşucu ve 66,000 bağışçı sayesinde biriktirdiği tecrübeleri sonucunda İyilik Peşinde Koş Platformu ortaya çıkmıştır. Dünyada sadece yardımseverlik koşusu için yapılmış ilk dijital kaynak yaratma platformu olma özelliğine sahip olan İyilik Peşinde Koş Platformu’nün düzenlediği koşularda onlarca proje bağışçıların desteği ile hayat buluyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA